Mesto PREŠOV

Nedeľa - 30. jún 2024
POZOR !!! STARÝ WEB MESTA PREŠOV !!! prejdite na www.presov.sk
 

V Náruči rozšírili fitpark

Seniorom zo zariadenia pre seniorov Náruč na Veselej ulici sa rozšírili možnosti aktívnej relaxácie. Tamojší fitpark má vďaka získanej dotácii dva nové cvičebné stroje.

V Zariadení pre seniorov Náruč rozšírili ponuku už jestvujúcej záhradnej relaxačnej zóny o dva ďalšie masívne, celokovové exteriérové cvičebné stroje. Tie sú vhodné na precvičovanie kĺbov a masáž tela. Kedykoľvek si tak môžu zacvičiť všetci, ktorí aj vo vyššom veku dbajú o aktívny životný štýl.

„Záujem o ľahké a zábavné cvičenie bolo vidieť už počas oficiálneho sprevádzkovania prístrojov, “ skonštatoval riaditeľ zariadenia Jozef Dobrovič. Všetci prítomní, mobilní aj imobilní, zamestnanci, ale i hostia si totiž vyskúšali svoje schopnosti a prezentovali to, že cvičenie sa nestáva len módnym trendom, ale už bežnou súčasťou ľudského života.

Rozšírenie projektu „ Fitpark pre všetky generácie“, zrealizovala spoločnosť Dextrade Žilina. Cvičenie seniorov podporili COLMEX, s.r.o. , Praha a nadácia Zdravého životného štýlu formou finančného príspevku vo výške 55 % z celkovej zákazky.


Zverejnil: Milan Grejták 26.7.2016 13:59
Aktualizoval: Milan Grejták 26.7.2016 14:07 tlačiťVerzia pre tlač
 
 

(C) Vádium s.r.o a mesto Prešov 2009 | spracované v redakčnom systéme TESMUR.CMS
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.